OKUL KIYAFETLERİMİZ-NATURA GİYİM

Öğrencilerin eğitim süresi boyunca zamanlarının büyük bir bölümünü kapsayacak şekilde kullandıkları, içerisinde kendilerini özgür, rahat ve sağlıklı hissedebildikleri, güncel trendlere uyumlu, kaliteli çeşitliliği olan şık kıyafetler tasarlayarak, onları sıkıcılıktan, tekdüzelikten ve üniforma algısından uzaklaştırıp özel kreasyon oluşturuyoruz.

Stilistlerimiz tarafından çizilen birbirinden farklı modellerle okullara özel kıyafet üreterek her okula ayrıcalıklı olduğu izlenimi vermekteyiz. Anaokulundan liseye, öğretmen ve personel kıyafetinden, mezuniyet kep- cüppelerine, meziyet hediyelerinden, mezuniyet kıyafetlerine(sweatshırt-t-shırt), okul ve etkinlik çantalarına, şapka, atkı, bereden, kupa bardağa, sporcu öğrencilerinizin formalarından, spor malzemelerine ürünlerin üretim ve tedarik edilmesi konusunda destek vermekteyiz. Aynı zamanda okulların kurumsal kimliğini koruyup, kuruma yepyeni bir vizyon kazandırmaktayız.

Natura olarak; tasarımın yanı sıra, kumaş niteliklerinin de göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyor, bu nedenle öğrencilerin hastalıklardan korunması için teri çeken pamuk ağırlıklı giysilerin tercih edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Ürünlerimizi tasarlarken, çizimden tasarıma, pamuktan kumaşa, üretimin bittiği ana kadar ki süreçte son derece itinalı çalışmalar yapıyoruz.